Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
    Вчера 02.03 - Дивака наказа една Е30-ка на Рожен около 10 часа със собственик който мрази алфи после 1 час само мълчеше и думичка не каза

Хахахах чух аз, че нещо се вика и видях, че нещо ми се кани, та реших да му откликна
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Мноо добре! Тези с БМВ-тата така трябва да се възпитават. Като видят Алфа в огледалото за обратно виждане, да не се пънат, а кротко да си дадат десен мигач и направят път. Продължавай да наказваш!
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
        Мноо добре! Тези с БМВ-тата така трябва да се възпитават. Като видят Алфа в огледалото за обратно виждане, да не се пънат, а кротко да си дадат десен мигач и направят път. Продължавай да наказваш!
        Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
        Хахахах чух аз, че нещо се вика и видях, че нещо ми се кани, та реших да му откликна
        Е той само храни нещо алфите или като некой которляк му се напрай на инт и го бие ама тоя път не позна аз само кет те видех викам. Дивака и той е той може е див ама с тая алфа и в следващия момент го биеш с една кола и побесне 8 пъти си смени света на лицето и от вчера 1 път не ми се е направил на инт и не е повдигал темата акви спагети сме карали... Иначе колега не се за притеснявай БМВ-та мене любимци са ми бързите двойки и Ис-ки
        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Я кажете къде и кога си правите весело
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Я кажете къде и кога си правите весело
            На 202-ра бате обикновенно, но вече не се събираме на ОМВ-то, а на паркинга на Темпо
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Taзи и аз я виждам редовно сутрин на Нишава,на май не е никой от форума................
              Oт скоро се ми се мярка..и на България я виждах.
              Ако го видя собственика ще му бия една оферта

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                Oт скоро се ми се мярка..и на България я виждах.
                Ако го видя собственика ще му бия една оферта
                Тази която си видял на бул. България с "пейка" ли е била и кога си я видял?

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                  Тази която си видял на бул. България с "пейка" ли е била и кога си я видял?
                  Без...а кога беше... ми тази седмица...

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                    На 202-ра бате обикновенно, но вече не се събираме на ОМВ-то, а на паркинга на Темпо
                    Там нали сложиха камера?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Там нали сложиха камера?
                      Да, ама чак долу на Шел-а

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Taзи и аз я виждам редовно сутрин на Нишава,на май не е никой от форума................
                        Не е ли тази, дето се продаваше преди около година в автокъща 234 ? За около 9 бона ?
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• На слънчев бряг - синя сливенска 156-ца, с лупи на фаровете и спици джанти, сива 166 СА (4ки, 3ки и 5ци беше номера) и други алфички виждам, но не помня номерата )))
                          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Днес в Созопол на Бобо GTV-то, пред една автомивка
                            Alfa 166 2.0 TS
                            Alfa 166 V6 TB RIP
                            Alfa GT 2.0 JTS

Comment

• Поздрави на Доко - видяхме се за малко миналата седмица в Бургас!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                Поздрави на Доко - видяхме се за малко миналата седмица в Бургас!
                                Поздрави и от Бургас.
                                Намерихте ли кръчмето?

Comment

Working...
                                X